Angst kan have mange ansigter og kan ramme på forskellig vis, lige fra en irriterende eksamensangst til en invaliderende panik angst.

Jeg har hjulpet en del klienter med en angst de har gået med i helt op til 28 år inden de kom her for at få hjælp.

Min erfaring fra klienterne viser ofte at angsten eller panikangsten har rødder i ens selvværd og i nogle tilfælde barndommen. Man har ikke nødvendigvis haft en dårlig eller traumatiseret barndom, det kan ligeså vel være en spontan oplevelse, såsom en hund der gøet ved siden af barnevognen du sov i, eller du er blevet meget forskrækket på anden vis, kort sagt: det er langt fra sikkert at du selv har nogen anelse om hvor angsten kommer fra.

Klient eksempel:
En kvinde på 63 år kommer til mig med en diagnosticeret panikangst som hun har gået med i 28 år, anfaldene blev spontant fremkaldt af fremmede lokaler, supermarkeder, større forsamlinger og i det hele taget, uvante omgivelser hvor der var fremmede mennesker. Anfaldene udartede sig i spontan panik og hun måtte øjeblikkelig flygte væk fra stedet, uanset om hun var ude og handle ind sammen med manden eller de var til fest. Flugten foregik som regel til deres bil hvor hun måtte sidde ganske længe inden de kunne køre videre.

Årsagen fandt vi i hendes meget hårde barndom og en tidligere voldelig ægtemand, i begge tilfælde var hun blevet ydmyget og nedgjort, for det første, betød det hun havde gået det meste af livet igennem, med et meget lavt selvværd og for det andet havde hun de senest 28år gået med panikangst.

Efter vi fik snakket hendes liv igennem, kunne vi sammen finde frem til de perioder hvor hun havde det fantastisk, disse perioder blev omdrejningspunkterne for bearbejdelesen alle de negative oplevelser, i løbet af 6x2 timer havde vi bearbejdet hele hendes liv til dato. Via NLP og 5 gange hypnose der kunne hjælpe hendes underbevidsthed med at fremhæve de gode oplevelser og samtidig minimere eller helt fjerne de negative oplevelser, hermed var panikangsten VÆK

Hun havde været til psykolog af mange omgange, uden at det havde forandret ret meget.

NLP er her et meget effektivt værktøj, til at finde ud hvor angsten starter og hypnose kan herefter hjælpe dig med at ”rette” den oplevelse du har haft.