Jeg er samtidig med min praktiksis, tilknyttet BORGERSAGEN.dk som varetager forældresager.

FAKTUM ER:

Det danske retssystem håndtere årligt 2500 sager om forældre og deres børn, sager som i de fleste tilfælde handler om forældres uenighed om hvor børnene skal bo og hvordan de skal opvokse, det er triste sager hvor børne ALTID kommer i klemme i større eller mindre grad. 

Nyeste undersøgelser påviser at disse retsager ikke gavner børnene TVÆRTIMOD de giver forældrene et endnu større konflikt niveau og dermed skader børnene endnu mere.

LAD OS SAMMEN STOPPE DETTE VANVID INDEN DET KOMMER DER TIL!

Jeg tilbyder i rollen som krisekonsulent at hjælpe Jer som forældre, en konstruktiv mægling inden Jeres uenighed når til en retssag.

Jeg garantere begge parter på forhånd at jeg ikke tager parti for nogen af Jer, uanset hvem af Jer der henvender sig først, jeg hjælper Jer kun med at finde den praktisk bedste løsning som kan GAVNE Jeres børn og hvad I hver i sær kan byde ind med.

Ud over mine tekniske værktøjer og stor erfaring i konfliktmægling, så har jeg selv haft min egen retsag omkring mine børn, derigennem kender jeg frustrationen og smerten der er forbundet med at være en forældre i konflikt. 

Ring og få en uforpligtende samtale med mig det gratis TLF. 2654 2654