HYPNOSE HAR EN AF DE MEST EFFEKTIVE RØGESTOP TEKNIKER DER FINDES!

Hypnose arbejder på præcist det niveau, hvor problemet er skabt - det underbevidste. Her ligger de programmer som har forårsaget at du ryger. Så enkelt er det. Du stopper nemlig først når dit underbevidste sind tillader det. Derfor virker hypnose så effektivt.

DER KRÆVES DOG EN VIGTIG TING INDEN HYPNOSEN KAN HJÆLPE DIG:

At du selv, tager beslutningen om at du vil fravælge rygningen i dit liv

Det som skal til for at du kan få succes, er at du virkelig ønsker at stoppe. Dette ønske skal ikke bare være baseret på din fornuft men også involvere dine følelser. Du skal kunne mærke besværet ved cigaretterne og have lyst til at blive røgfri. Du kan nemlig ikke stoppe for din kones skyld, børns skyld eller nogen andres skyld. Kun for din egen

Jeg møder ofte mennesker der kommer til mig og siger: kan du ikke få mig til at stoppe med at ryge, svaret er det samme hver gang NEJ.. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget du ikke selv i forvejen har besluttet.

Det er en myte at de fysiske abstinenser ved et rygestop er store. Mine klienter beretter om fornemmelsen af at være lidt ved siden af sig selv, eller en svag fornemmelse af rastløshed i kroppen. Efter 48 timer er nikotinen ude af kroppen, og kan ikke spores. Ingen nikotin, ingen nikotin cyklus. Hvad er det så som skal håndteres, når nikotinen er væk? Frygten og nogle gamle automatiske vaner.

Når du ryger, er du styret af nikotin. Den bestemmer alt, og du vil gøre alt for at få den. Derfor frygter du at undvære cigaretterne. Denne proces foregår i dit ubevidste (udenfor viljens kontrol), for ellers vil du jo stoppe med det samme. Du skader dig selv uden at ville det!! Hypnose er fremragende til at kaste lys over ubevidste processer og gøre dem bevidste. Her sker det forunderlige skift. Du vil nemlig aldrig skade dig selv med vilje!, og dermed ikke ryge med vilje. Det er dig der bestemmer. Du oplever at du pludselig har et reelt valg, og vælger naturligvis sundheden og fordelene ved en røgfri tilværelse til.

Samtidig har rygningen i årenes løb skabt masser af vaner (røg - mad, røg - vin, røg - sex, røg - pauser, røg - afslapning o.s.v) Når du ikke længere frygter at undvære cigaretterne, kan disse vaner med hypnosen, let og ubesværet byttes ud med sunde alternativer, der placeres dybt i klientens sind.

Ring og hør mere om dit kommende rygestop på TLF. 2654 2654